Spaghetti cu piept de pui

Postat de xana in Spaghete
18 Aug 2013 | 47992 vizualizari
Spaghetti cu piept de pui

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • spaghetti(eu am pus cca 100 gr)
  • 5-6 feliute de chorizo
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 rosie
  • 30 ml vin alb sec
  • ulei de masline
  • coriandru
  • 1 foaie de dafin
  • sare si piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in bucati si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune la prajit in 2-3 linguri de ulei de masline pana se rumeneste putin.

Adaugam apoi ceapa si usturoiul tocate si chorizo si le lasam la calit pana cand ceapa se inmoaie bine.  

Punem si rosia taiata marunt, dafinul, coriandrul si vinul, amestecam si lasam sa fiarba cca 5 min. 

Mai punem putina sare, apa fierbinte si spaghetele. Apa trebuie sa fie suficienta cat sa fiarba pastele dar fara sa ramana mancarea la urma prea apoasa.

Se lasa pe foc pana spaghetele sunt fierte, amestecand din cand in cand.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Spaghete cu sos de rosii si chiftelute

Postat de simona72

Spaghete cu sos de rosii si chiftelute

Carnea tocata se amesteca cu oul, pesmetul, sare si piper dupa gust,oregano, busuioc, usturoiul zdrobit, painea inmuiata in lapte, scrursa si sfaramata, patrunjel tocat. Se amesteca toate...

Citeste continuarea

Spaghete Bologneze

Postat de simona72

Spaghete Bologneze

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam carnea tocata. Amestecam mereu sa se desfaca carnea si sa se prajeasca uniform. Dupa ce nu mai este nici o bucatica de carne albicioasa, adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2013, 07:41
delicioase!
la 18.08.2013, 08:36
cui nu-i plac spaghetele? ... asa ca la cat mai multe retete cu paste desi le-am evitat in ultima vreme...

au avantajul ca se fac repede

am retinut reteta
la 18.08.2013, 09:24
Minunate!!!
la 18.08.2013, 09:32
yummy!
la 18.08.2013, 09:45

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking