Paste cu sos Bolognese si bacon

Postat de delia64 in Paste
23 Mai 2014 | 7132 vizualizari
Paste cu sos Bolognese si bacon

La indemnul fiului meu Rares am pregatit aceste paste delicioase si la ce succes au avut voi repeta. cat de curand reteta . Fiul meu a lucrat in Spania si Italia la restaurant si a invatat multe retete cu paste si diferite sosuri . Sunt tocmai bune pentru o cina in familie .

Ingrediente

  • 1 pachet de paste 500 gr.
  • 1 borcan sos Bolognese 420 gr.
  • 250 gr. bacon
  • 1 ceapa
  • pasta de rosii dupa gust
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • 100 ml. ulei de masline
  • 50 gr. unt
  • 100 gr. cascaval afumat

Mod de preparare

Se pune apa cu  un praf de sare la fiert , cand da apa in clocot adaugam pastele si le lasam la fiert aproximativ 10 minute , le strecuram .

Se taie baconul feliute .

Curatam  ceapa o taiem marunt si o sotam in uleiul de masline , adaugam baconul , untul si amestecam .

Turnam sosul si potrivim de sare si piper .

Adaugam pasta de rosii dupa gust  .

Pastele  scurse de apa  se toarna peste sos si amestecam sa se omogenizeze.

Se servesc  calde .

Pofta buna !!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos Bolognese si bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Reteta de paste cu somon si rosii

Postat de cristeena20

Reteta de paste cu somon si rosii

Iata cum se prepara Reteta de paste cu somon si rosii Pastele de obicei se fac repede si trebuie sa le servim imediat ce sunt gata, cu parmezan ras deasupra.  Prima data punem apa cu...

Citeste continuarea

Salata de paste cu sparanghel si sunca

Postat de Corina33

Salata de paste cu sparanghel si sunca

Se fierb pastele in multa apa sarata, apoi se scot si se limpezesc cu apa rece si se pun la scurs. Se curata sparanghelul si se spala, apoi de taie in bucati de circa 2 cm. Ceapa se curata si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2014, 17:58
la 23.05.2014, 17:59
Sincer, nu alerg după paste, dar, când am ocazia, servesc fără probleme. Bun!
la 23.05.2014, 18:03
Zeita DURGA
la 23.05.2014, 18:04
Parinte
la 23.05.2014, 18:55
Tare bune ..

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking