Paste cu sos Bolognese si bacon

Postat de delia64 in Paste
23 Mai 2014 | 7081 vizualizari
Paste cu sos Bolognese si bacon

La indemnul fiului meu Rares am pregatit aceste paste delicioase si la ce succes au avut voi repeta. cat de curand reteta . Fiul meu a lucrat in Spania si Italia la restaurant si a invatat multe retete cu paste si diferite sosuri . Sunt tocmai bune pentru o cina in familie .

Ingrediente

  • 1 pachet de paste 500 gr.
  • 1 borcan sos Bolognese 420 gr.
  • 250 gr. bacon
  • 1 ceapa
  • pasta de rosii dupa gust
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • 100 ml. ulei de masline
  • 50 gr. unt
  • 100 gr. cascaval afumat

Mod de preparare

Se pune apa cu  un praf de sare la fiert , cand da apa in clocot adaugam pastele si le lasam la fiert aproximativ 10 minute , le strecuram .

Se taie baconul feliute .

Curatam  ceapa o taiem marunt si o sotam in uleiul de masline , adaugam baconul , untul si amestecam .

Turnam sosul si potrivim de sare si piper .

Adaugam pasta de rosii dupa gust  .

Pastele  scurse de apa  se toarna peste sos si amestecam sa se omogenizeze.

Se servesc  calde .

Pofta buna !!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos Bolognese si bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de dieta: Paste Konjac cu dovlecei si vinete

Postat de Bucataras

Reteta de dieta: Paste Konjac cu dovlecei si vinete

Pastele Fettucine din Konjac sunt paste cu un conținut scăzut de calorii, fără carbohidrați, grăsimi, sare și gluten. Acestea sunt obținute dintr-un amestec de făină organică de Konjac...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu sos bolognese

Postat de MotanLaOale

Tagliatelle cu sos bolognese

Pastele se fierb in apa cu sare, dupa recomandarile de pe ambalaj. Se pune sosul intr-o cratita si se fierbe pana ajunge la temperatura de fierbere. Se adauga smantana, putina apa si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2014, 17:58
la 23.05.2014, 17:59
Sincer, nu alerg după paste, dar, când am ocazia, servesc fără probleme. Bun!
la 23.05.2014, 18:03
Zeita DURGA
la 23.05.2014, 18:04
Parinte
la 23.05.2014, 18:55
Tare bune ..

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking