Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

Postat de laylalala in Paste
16 Sep 2010 | 6489 vizualizari
Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

Ingrediente

  • 200 gr paste (eu am folosit pipe rigate)
  • 1 mana de spanac proaspat, tocat
  • Pentru sos
  • 50 gr unt
  • 50 gr faina
  • 500 ml lapte
  • Coaja rasa de la 1 lamaie
  • 1 lingurita miere
  • ¼ lingurita piper negru macinat
  • 150 gr branza albastra (eu am folosit Bleu Village)

Mod de preparare

Pentru sos se topeste untul intr-o cratita.Se adauga faina si se caleste 1 minut, avand grija sa nu se arda.Se toarna laptele, putin cate putin, amestecand continuu.Se adauga coaja de lamaie, mierea si piperul si se lasa sosul sa fiarba pana cand incepe sa se ingroase.Se adauga branza si se lasa pana cand s-a topit complet.

Pastele se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj, adaugand si spanacul in ultimele 3 minute de fierbere.Pastele si spanacul se scurg apoi se amesteca cu sosul preparat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tagliatelle cu ciuperci, carnati si sos de rosii cu usturoi

Postat de Pungasa_Rogue

Tagliatelle cu ciuperci, carnati si sos de rosii cu usturoi

Se pun apa si sarea la fiert intr-o oala si cand clocotesc se adauga pastele, lasandu-le sa fiarba conform timpului de pe ambalaj, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac. Intr-o...

Citeste continuarea

Bigoli con salsiccea e panna

Postat de gurita_ta2005

Bigoli con salsiccea e panna

Intr-o oala punem apa cu sare la incalzit,cand apa incepe sa fiarba adaugam pastele proaspete.Se lasa la foc potrivit sa fiarba,se testeaza daca sunt fierte. Carnatii se curata de coaja de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.09.2010, 23:07

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking