Ingrediente
- 200 g paste
- apa
- sare
- sos:
- 1 lgt ulei
- 2 lg seminte de dovleac
- 3 lg smantana
- 100 g cascaval
- 3 ceape verzi (doar partea alba)
- sare
Mod de preparare
1. Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet.
2. Intr-o tigaie non-aderenta puneti semintele de dovleac si ceapa la calit.
3. Adaugati smantana in tigaie, dupa 5 min punem cascavalul taiat, mai lasam 2 min si oprim focul.
4. Cand pastele sunt fierte scoateti intr-o sita sub jet de apa rece.
5. Asezati pastele in farfurie, puneti deasupra sos, frunze de patrunjel si de ceapa verde.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de smantana si seminte" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|