Pastrama afumata, preparata in Dry Cooker

Postat de Ina in Oaie
7 Ian 2011 | 23069 vizualizari
Pastrama afumata, preparata in Dry Cooker

De sarbatori mi-a facut soacra-mea cadou o tigaie Dry Cooker. Am gatit deja de multe ori in ea si pot spune ca este, intr-adevar, tigaia minune : Gatesti rapid, fara grasime, fara apa, iar mancarea este delicioasa, nu se lipeste si nu se usuca. Si unde mai pui ca tigaia se curata doar cu putina apa calduta!!! Sarumana, mamica, pentru cadoul facut ! :-*

Ingrediente

  • Pastrama de oaie, afumata ( preparata de mine :D  )
  • 50 ml. vin rosu
  • muraturi
  • mamaliguta calda

Mod de preparare

Am incins tigaia 3 minute, cu capacul pus.

Asezam bucatile de pastrama afumata in tigaie, dupa ce le-am stropit cu vin rosu,apoi  acoperim tigaia si lasam sa se patrunda bine pastrama. Intoarcem pastrama si pe cealalta parte si lasam pana se rumeneste.

Pastrama facut astfel iese frageda, nu se arde, nu se usuca si are un gust delicios.     Carnea se prepara in sucul propriu, fiind astfel si mult mai sanatoasa decat dea preparata in ulei sau arsa pe gratar.

Am servit-o cu mamaliguta calda si gogonele murate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama afumata, preparata in Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (48)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de miel cu cartofi copti

Postat de Dya

Friptura de miel cu cartofi copti

Se spala carnea foarte bine. Se asaza intr-un vas incapator si se condimenteaza din plin cu usturoi (tocat sau pisat), mix de piper boabe, sare, ardei iute, rozmarin, busuioc si cimbru uscat. Se...

Citeste continuarea

Pulpa de miel la cuptor

Postat de mirela0911

Pulpa de miel la cuptor

Se spala bine pulpa de miel, apoi se curata de pielite si grasimea in exces. Se cresteaza apoi pe o parte si pe cealalta in mai multe locuri. Se prepara o marinada din 150 ml ulei, 200 ml vin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.01.2011, 15:21
nu-mi imprumuti soacra ? te mai gandesti.....
la 07.01.2011, 15:23
ce bine arata .... cred ca sunt foarte bune !
dar cum e cu dry cooker.? as vrea sa-mi cumpar si eu ......
la 07.01.2011, 15:24
ce bine arata si ce harnicuta ai fost...pup si pe tine si pe soacra
la 07.01.2011, 15:24
eu sunt foarte multumita de dry cooker. Aveam dubii ca doar reclama e de ea, dar e suuuper!!! Vorba aleia din reclama: poti sa-ti vezi si telenovelele, ca nu se arde mancarea )))
la 07.01.2011, 15:25
Eu nu le am cu telenovelele, dar aseara uitasem pestele pe foc si scriam aici Si nu s-a ars deloooc

Vezi toate comentariile (48)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking