Pastrav in suc propriu la cuptor

Postat de cristeena20 in Peste
6 Iun 2014 | 18822 vizualizari
Pastrav in suc propriu la cuptor

Gustul natur al pastravului impachetat in folie de aluminiu este nemaipomenit. Daca vreti o cina usoara, savuroasa , sanatoasa si rapida va recomand acest pastrav.

Ingrediente

  • 4 pastravi
  • foi de dafin
  • sare , piper

Pentru garnitura: 250 gr cartofi noi albi, unt, putina nucsoara, patrunjel verde

Mod de preparare

 Pastravul il curatam si apoi il crestam usor cu un cutit. Il saram si piperam cu putin piper alb si il tinem putin la rece sa se intrepatrunda. 

 Dupa cateva ore pregatim cartofii: ii curatam si ii taiem cuburi sau rondele groase. Ii fierbem in apa cu sare si cand sunt fierti se scurge de apa si adaugam patrunjel verde tocat fin , o bucatica de unt si razuim putina nucsoara. acoperim si saltam cratita cu cartofi sa se amestece, fara sa ii zdrobim.

 Pastravii ii asezam pe o folie de aluminiu, stropim cu putin ulei de masline de buna calitate si itnroducem in fiecare cate o frunzulita de dafin. Impachetam fiecare peste individual si ii asezam in tava si ii dam la cuptorul incins pt cca 20 minute, la 180 grade. Scoatem tava si asezam pachetelele pe un platou. Servim alaturi de cartofi , turnam pete peste sosul format in interiorul pachetului si salata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in suc propriu la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chiftele din salau cu sos de rosii si busuioc

Postat de simona72

Chiftele din salau cu sos de rosii si busuioc

Pestele se taie in bucati si se da prin masina de tocat carne sau se marunteste la robot. Se pune carnea intr-un castron, se adauga restul ingredientelor si se amesteca cu mana sau cu lingura....

Citeste continuarea

Saramura de platica

Postat de anuta

Saramura de platica

1.Pestele se curata de intestine,de solzi,se cresteaza in partea de sus unde carnea este mai groasa,se spala,se scurge bine si se indulceste cu un praf de sare grunjoasa.Dupa ce au stat ceva timp...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.06.2014, 22:29
ce fain e!
la 06.06.2014, 23:00
Ce bine arata!
la 06.06.2014, 23:07
Arata super!
la 06.06.2014, 23:11
la 06.06.2014, 23:14

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking