Pastrav pane la cuptor

Postat de Irina in Pastrav
15 Mar 2010 | 10877 vizualizari
Pastrav pane la cuptor

Se iau doi pastravi jucausi de coada si se tavalesc prin farfurii...

Ingrediente

  • 2 pastravi
  • 1 ou de gaina
  • faina alba
  • pesmet auriu
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • 4 cartofi mici

Mod de preparare

Pastravii nu mai miscau, altfel nici n-as fi avut curajul sa-i prind de coada...

Intai am condimentat pestii bine spalati cu sare, si piper, apoi i-am tavalit succesiv prin faina, ou si pesmet. I-am aruncat pe urma intr-o tava impreuna cu cativa cartofi unsi cu ulei de masline, am presarat putin tarhon pe deasupra si i-am dat la cuptor. I-am intors cu grija cand s-au rumenit frumos. Si i-am mancat cu mare pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pastrav pe pat de legume picante

Postat de Sim0naWorld

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5 minute pe fiecare parte. I-am scos, si i-am tinut intr-un vas la cald. In acelasi ulei am calit...

Citeste continuarea

File de pastrav cu dovlecel, rosii si kapia

Postat de panacris

File de pastrav cu dovlecel, rosii si kapia

Recunosc că e prima oară când filetez un pește ;) N-am avut curiozitatea, nevoia și dorința, deoarece se găsește la orice oră și pescărie, file de pește. Dar, nah, acum m-a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2010, 21:40
Irina , pestele e preferatul meu , oricum ar fi pregatit; dar cel mai bun peste l-am mancat demult , demult pregatit de Bunica,cu saramura de otet ,sare foi dafin, piper; pestele prajit asezat in aceasta; si acum ii simt mirosul...
la 15.03.2010, 21:52
Cat de jucausi erau? Daca ai pregatit numai 2 inseamna ca nu mai primiti musafiri la masa. Bineee...poate data viitoare.
la 15.03.2010, 23:41
hahaha. mamaaa, dar nu-mi amintesc de ei ... cine i-o fi mincat? ))
la 15.03.2010, 23:52
chiar azi planuiam ce peste sa pregatesc saptamana viitoare , bineinteles ca era vorba de pastrav
la 16.03.2010, 19:09
Si mie imi place saramura, Teo!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking