Ingrediente
- pastravi ( cate persoane aveti la masa )
- sare
- piper
- o lamaie
- 3 linguri faina malai
- ulei
Mod de preparare
Curatam pastravii si ii spalam bine .
Ii condimentam bine cu sare si piper si peste ei stoarcem o lamaie . Lasam sa stea cam 10 minute .
Pe o farfurie punem faiana de malai si tavalim pestele prin ea in asa fel incat sa fie acoperiti bine cu malai.
O tigaie o punem pe aragaz si punem in ea ulei cat sa ii acopere fundul. Cand este fierbinte uleiul punem pastravii si lasam sa se prajeasca cam 5 minute pe o parte . Intoarcem pe partea cealalta si mai lasam 5 minute.
Trebuie sa fie rumeniti frumos .
Se servesc cu garnitura preferata si sos , sau ca atare .
P.S. Pestele nu trebuie lasat sa stea cu sare mult timp deoarece sarea scoate apa din el si nu mai este la fel de gustos
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi in malai" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|