Pavlova cu budinca si fructe

Postat de alinutzika in Torturi
11 Oct 2011 | 4611 vizualizari
Pavlova cu budinca si fructe

Foarte buna combinatia de gust si culori...

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 350 g zahar
  • 1 lingurita otet
  • 200 ml frisca (se poate si mai mult)
  • fructe
  • o budinca de ciocolata
  • 300 ml lapte

 

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul adaugat treptat + otet.

Eu l-am facut in forma rotunda, dar nu va recomand, pt ca e greu de dezlipit dupa ce e copt.

Asa ca, mai bine trasati un cerc cat de mare doriti pe foaia de copt si umpleti-l de albus, sub forma dorita.

Se da la copt la temperatura mica, preferabil cu usa putin intredeschisa a cuptorului, pt aproximativ o ora.

Se prepara budinca de ciocolata cu laptele si se intinde peste bezeaua rece. Se bate frisca si se pune peste budinca, apoi, dupa imaginatie, se aranjeaza fructele.

Eu am pus mure + struguri albi si negri.

Se pastreaza la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu budinca si fructe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tort cu frisca si mure

Postat de timea

Tort cu frisca si mure

Albusurile le batem spuma cu un varf de sare. Adaugam zaharul si mixam 2-3 minute, apoi adaugam pe rand galbenusurile, laptele si uleiul mixand dupa fiecare. La final incorporam faina...

Citeste continuarea

Tort de inghetata cu capsuni si vanilie.

Postat de lilik

Tort de inghetata cu capsuni si vanilie.

Prima data pregatiti blatul: -separati albusurile de galbenusuri si bateti albusurile cu zaharul si praful de sare ca pentru bezea,apoi adaugati pe rand galbenusurile,uleiul si la sfarsit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.10.2011, 14:14
o feliuta si pentru mine
la 11.10.2011, 14:16
placut ochiului si papilelor gustative
la 11.10.2011, 14:36
buna buna
la 11.10.2011, 14:37
deliciu
la 11.10.2011, 15:44

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking