Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
30 Sep 2013 | 4399 vizualizari
Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300

Am vrut sa-mi danseze si mie balerina asta,ca doar am implinit 300 de retete.I-am promis ca-i fac o fusta frumoasa,acum ca mi-a iesit sau nu,ramane sa apreciati voi.... PS.Ador bezeaua,sunt fana ei.....

Ingrediente

  • ''Fusta Pavlovei''
  • 3 albusuri
  • 175 g zahar cu granulatie medie
  • 1 lingurita otet de vin alb
  • 1 lingurita de amidon
  • Umplutura
  • 200 ml smantana pt.frisca 32% grasime
  • 100 ml smantana peste 60 % grasime
  • 50 g zahar pudra
  • 1 rodie
  • 30-40 g zmeura
  • 20 g coacaze rosii
  • ciocolata rasa

Mod de preparare

Albusurile le batem bine cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul, cate o lingura si apoi mixam foarte bine. Repetam procedura pana terminam zaharul. Apoi adaugam otetul si mixam 2 minute. La final adaugam amidonul si la fel mixam 2 minute.

Tapetam o tava (eu am folosit o tava de tarta) cu hartie de copt si intindem bezeaua, care devine fusta balerinei, fiecare o face cum vrea. Dam la cuptor bezeaua timp de 1 ora-1 ora si 15 minute, la temperatura de 130-150 grade, se lasa focul mic.

Cand este gata se lasa sa se raceasca si se pregateste frisca. Eu n-am batut-o foarte tare, am lasat frisca mai moale. Intintem frisca peste bezea iar apoi fructele si la final radem ciocolata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (44)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Inghetata cu aroma de vanilie

Postat de Pungasa_Rogue

Inghetata cu aroma de vanilie

Se pune amidonul intr-un castron si se dilueaza cu putin lapte. Se adauga zaharul, galbenusurile si inca putin lapte si se omogenizeaza (eu am pus lapte caldut si probabil din pricina asta s-au...

Citeste continuarea

Mucenici moldovenesti

Postat de Creatsa

Mucenici moldovenesti

Facem o maia din drojdie,apa minerala calduta,25 g zahar si 50 g faina si o lasam la dospit 15 minute. Separat amestecam faina cu sarea ,o cernem si facem o adancitura in mijloc. Mixam cele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2013, 15:51
bunnnnnn
la 30.09.2013, 15:52
Bravooooooooooooo Clemeeeeeeeeeeee! Excelenta reteta ai ales! Felicitari si la mai multe! PS Oare trebuia sa zic Huuuooooo?
la 30.09.2013, 15:57
Cu ce mandrete de reteta te aniversezi Cleme super ti-a reusit
Felicitari ca acusica ma intreci
la 30.09.2013, 15:57
Corinuto poti sa zici ce vrei,nu ma supar,ca nu vreau s afac riduri....
la 30.09.2013, 15:57
FELİCİTARİ

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking