Ingrediente
- ''Fusta Pavlovei''
- 3 albusuri
- 175 g zahar cu granulatie medie
- 1 lingurita otet de vin alb
- 1 lingurita de amidon
- Umplutura
- 200 ml smantana pt.frisca 32% grasime
- 100 ml smantana peste 60 % grasime
- 50 g zahar pudra
- 1 rodie
- 30-40 g zmeura
- 20 g coacaze rosii
- ciocolata rasa
Mod de preparare
Albusurile le batem bine cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul, cate o lingura si apoi mixam foarte bine. Repetam procedura pana terminam zaharul. Apoi adaugam otetul si mixam 2 minute. La final adaugam amidonul si la fel mixam 2 minute.
Tapetam o tava (eu am folosit o tava de tarta) cu hartie de copt si intindem bezeaua, care devine fusta balerinei, fiecare o face cum vrea. Dam la cuptor bezeaua timp de 1 ora-1 ora si 15 minute, la temperatura de 130-150 grade, se lasa focul mic.
Cand este gata se lasa sa se raceasca si se pregateste frisca. Eu n-am batut-o foarte tare, am lasat frisca mai moale. Intintem frisca peste bezea iar apoi fructele si la final radem ciocolata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (44)
|