Pavlova cu crema de vanilie si frisca

Postat de mirela0911 in Prajituri
22 Sep 2011 | 12178 vizualizari
Pavlova cu crema de vanilie si frisca

De cand am vazut-o la fete i-am pus gand rau. Si i-a venit randul. Daaarrrrr........ ceva ceva tot nu am facut eu bine pentru ca s-a cam zdrobit dupa ce s-a racit. Acesta ar fi sa zicem singurul defect ca in rest, iti vine sa te ascunzi si sa o mananci de una singura. Deja mi s-a spus ca prajitura din asta sa mai fac.

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 1/4 lgt. otet
  • 1 cup zahar
  • 1 plic budinca vanilie Dr.Oetker
  • 3 lg zahar
  • 500 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida Hulala

Mod de preparare

Se mixeaza albusurile pana se intaresc. Se adauga zaharul cate o lingura pe rand si se bate bine dupa fiecare pana face tepi.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se unge cu unt o forma de cerc si se toarna spuma dandu-i ce forma doriti. Se da la cuptor la 110 grade cu usa intredeschisa pentru 45-50 minute. Lasam sa se raceasca in cuptor. 

Intre timp se face budinca conform instructiunilor de pe plic.

Intindem in mijloc budinca de vanilie, se aseaza deasupra cateva fructe (eu am avut cateva visine la congelator), iar deasupra se orneaza cu frisca si fructe de care doriti.

Se serveste cu mare pofta!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu crema de vanilie si frisca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (50)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert rulada Pavlova

Postat de mirela0911

Desert rulada Pavlova

Albusurile la temperatura camerei se mixeaza cu un praf de sare. Cand incep sa se intareasca se adauga zaharul treptat. Se mixeaza bine pana se obtine o bezea tare si lucioasa. Se tapeteaza...

Citeste continuarea

Desert Pavlova cu crema de vanilie si capsuni

Postat de RuxyRux

Desert Pavlova cu crema de vanilie si capsuni

Albusurile se mixeaza spuma 30 de secunde, apoi se adauga zaharul in 4 etape, nu tot intr-o singura transa, atentie este fff important! Se mixeaza in jur de 12 minute pana ce nu se mai simte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.09.2011, 22:56
ma ascund si eu c-o bucatica
la 22.09.2011, 23:07
Superba
la 22.09.2011, 23:32
ce buna e pavlova ta....yamiii
la 22.09.2011, 23:34
buna de papat
la 23.09.2011, 07:45
Nu stiu ce zici tu ca nu a iesit dar arata minunat ! Vreau si eu din..."nereusita" asta grozavaaaaaaa

Vezi toate comentariile (50)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking