Penne cu legume si sunculita taraneasca

Postat de Elena_Daria in Penne
4 Noi 2012 | 5910 vizualizari
Penne cu legume si sunculita taraneasca

Ingrediente

  • 250 g penne
  • 150-200 g sunculita taraneasca
  • 1 conserva de rosii in bulion
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • busuioc uscat
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ceapa o tocam marunt, si o punem la calit in uleiul incins.

Ardeiul spalat se taie fasii impreuna cu sunculita.

Usturoiul ii curatam si il tocam marunt.

Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam ardeiul, si lasam sa se caleasca inca 5 minute impreuna.

Adagam apoi sunculita, lasam sa se rumeneasca putin, apoi adaugam conserva de rosii, usturoiul si lasam sa fiarba pana scade putin.

Adaugam apoi busuiocul si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Cat timp fierbe sosul, punem intr-o oala la fiert apa cu o lingurita de sare.

Cand apa incepe sa fiarba, punem pastele si le lasam sa fiarba 8-10 minute.

Dupa ce s-au fiert pastele le punem la scurs intr-o strecuratoare, apoi le adaugam peste sosul de legume cu sunculita.

Se servesc calde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu legume si sunculita taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (52)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Penne la cuptor cu carne tocata si ciuperci

Postat de CameliaComan

Penne la cuptor cu carne tocata si ciuperci

Pentru inceput fierbem pastele penne al dente conform instructiiunilor de pe ambalaj. Apoi le scurgem bine si le punem intr-un castron mai mare. Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt, cateii de...

Citeste continuarea

Paste fara gluten, cu ciuperci si ardei tricolor

Postat de merisor67

Paste fara gluten, cu ciuperci si ardei tricolor

Punem apa la fiert cu o lingura de sare, iar cand atinge punctul de fierbere, adaugam pastele si le lasam sa fiarba pana sunt usor patrunse. Nu le fierbem de tot, doar cat sa se patrunda usor....

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2012, 15:35
Bravo BUN
la 04.11.2012, 15:36
super bune, ma bucur ca sunt fara branza
la 04.11.2012, 15:37
Merge de minune la această oră. Ştiu eu sigur
la 04.11.2012, 15:43
la 04.11.2012, 15:46
foarte bun!!!!

Vezi toate comentariile (52)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking