Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor

Postat de LALY in Penne
2 Iul 2010 | 16710 vizualizari
Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor

Am gasit aceasta reteta intr-o revista.Am zis ca merita incercata.Si chiar este foarte buna si usoara.

Ingrediente

  • 400 gr penne rigate 
  • 500 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr branza telemea
  • 40 gr faina (adica 1 lingura)
  • 25 gr unt
  • sare,piper

Mod de preparare

1.Topim untul intr-o craticioara.Adaugam faina si laptele si mestecam continuu,pentru a evita cocoloasele.Adaugam 100 gr cascaval si branza telemea (eu le-am dat pe razatoare). Amestecam pana devine un sos gros. Adaugam sare si piper dupa gust.

2.Se fierb penettele conform instructiunilor de pe pachet (adica 9-11 minute). Se unge o tava cu unt apoi se adauga pennele strecurate. Se toarna sosul deasupra. Se pune restul de cascaval ras si cate un pic de unt din loc in loc. Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra.

3.Se servesc fierbinti sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (38)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Penne cu sos de rosii si bacon

Postat de CameliaComan

Penne cu sos de rosii si bacon

Punem apa pentru paste la fiert. Adaugam pastele cand apa clocoteste. Le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie, punem putin ulei, apoi prajim feliile de bacon si...

Citeste continuarea

Penne rigate in salata vesela

Postat de Veronica22

Penne rigate in salata vesela

Sfecla rosie se curata de coaja si se pune la fiert  in apa cu putina sare. Cand fierbe apa adaugam si pastele si le lasam sa fiarba si apoi sa se raceasca in apa in care au fiert pentru a se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.07.2010, 01:29
prima...pot primii o portie? e tarziu dar tare pofta imi face.
la 02.07.2010, 01:47
Cu cea mai amre placere Adinuta.
la 02.07.2010, 07:14
Si mai arata si foarte bine
la 02.07.2010, 07:15
carne n-are? ))). ai mei cer carne si-n ciorba de cartofi)
la 02.07.2010, 07:47
dar frumos rumenite mai sunt b

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking