Peste cu broccoli si sos de branza

Postat de Anamaria7 in Peste
22 Ian 2011 | 7115 vizualizari
Peste cu broccoli si sos de branza

Gatit la abur, pentru ca m-am saturat de prajeli :D

Ingrediente

  • 4 bucati file de peste (merluciu, cod, pangasius)
  • 500gr broccoli
  • 100gr mazare
  • 1 morcov mare
  • condimente pentru peste
  • 200gr iaurt simplu
  • 100gr branza telemea rasa
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Feliile de peste se condimenteaza pe ambele parti, broccoliul se spala si de desface in buchetele. Morcovul curatat se taie rondele.

In aparat, pe nivelul de jos se aseaza pestele si mazarea, iar deasupra punem broccoliul si morcovul.

Aparatul pregatit cu apa se seteaza pe 25min.

Pentru sos, iaurtul se amesteca cu branza rasa si cu usturoiul pisat. Potrivim cu sare (daca mai trebuie, telemeaua mea avea destula) si punem peste legume si peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu broccoli si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic

Postat de AlexTeacher

Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic

Intindeti feliile de peste afumat pe un tocator; Adaugati peste acestea crochete de paine prajita unse in prealabil cu crema de branza cu ciuperci, frunzele...

Citeste continuarea

Biban fript cu legume

Postat de Irina

Biban fript cu legume

Am curatat pestele si i-am taiat capul si coada.  Am spalat cateva buchetele de broccoli si am curatat cartoful si ciupercile. Am pus tigaia la incins pe foc. Dupa cateva minute am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.01.2011, 19:03
un deliciu.................
la 22.01.2011, 19:29
bun
la 22.01.2011, 21:56
la 22.01.2011, 22:04
Bine gandit Anamaria
la 23.01.2011, 01:14
super bun

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking