Peste cu broccoli si sos de branza

Postat de Anamaria7 in Peste
22 Ian 2011 | 7104 vizualizari
Peste cu broccoli si sos de branza

Gatit la abur, pentru ca m-am saturat de prajeli :D

Ingrediente

  • 4 bucati file de peste (merluciu, cod, pangasius)
  • 500gr broccoli
  • 100gr mazare
  • 1 morcov mare
  • condimente pentru peste
  • 200gr iaurt simplu
  • 100gr branza telemea rasa
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Feliile de peste se condimenteaza pe ambele parti, broccoliul se spala si de desface in buchetele. Morcovul curatat se taie rondele.

In aparat, pe nivelul de jos se aseaza pestele si mazarea, iar deasupra punem broccoliul si morcovul.

Aparatul pregatit cu apa se seteaza pe 25min.

Pentru sos, iaurtul se amesteca cu branza rasa si cu usturoiul pisat. Potrivim cu sare (daca mai trebuie, telemeaua mea avea destula) si punem peste legume si peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu broccoli si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Icre de hering

Postat de MotanLaOale

Icre de hering

Se inmoaie franzela in apa rece 20-30 minute. Se alege doar miezul si se stoarce in mana foarte bine. Intr-un castron se pun icrele si miezul de paine si se mixeaza bine. Se adauga uleiul...

Citeste continuarea

File de cod prajit cu salata de cartofi

Postat de Ica_mama

File de cod prajit cu salata de cartofi

Modul de pregatire al pestelui: Spalam pestele cu apa rece, dupa care il zvantam cu un prosop de hartie. Asezam bucatile de peste pe un castron si le condimentam cu: sare,piper,zeama de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.01.2011, 19:03
un deliciu.................
la 22.01.2011, 19:29
bun
la 22.01.2011, 21:56
la 22.01.2011, 22:04
Bine gandit Anamaria
la 23.01.2011, 01:14
super bun

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking