Ingrediente
- file de peste alb sau ce aveti
- 1ceapa
- 1lingura boia
- 4linguri ulei de masline
- 100ml smantana
- 100g cascaval
- 1punga taitei(eu am folosit paste scurte)
- sare
- piper
- 1lamaie
- verdeata
- 3-4rosii
Mod de preparare
In tigaie cu ulei incins,punem la calit ceapa taiata marunt,rosiile de asemenea taiate marunt,adaugam boia,sare,piper,iar dupa ce a scazut putin,smantana amestecata cu cascavalul ras;
intr-un vas uns cu putin ulei,punem pestele portionat,deasupra sosul si lasam la cuptor 15-20min;
in acest timp,intr-un vas cu 2linguri ulei punem pastele fierte si scurse,verdeata tocata,sare,piper,putina zeama de lamaie,amestecam totul si servim pe farfurie taieteiii iar deasupra peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|