Ingrediente
- 1-2 pesti (eu am folosit pastrav)
- 2 cartofi
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 telina mica
- 500 g spanac
- 1 lingura ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- sare
- 1lamaie
Mod de preparare
Punem la fiert legumele curatate si taiate (cartofii in jumatati), cu sare. Dupa ce legumele sunt fierte, adaugam pestele curatat si bine spalat iar dupa 15-20 minute oprim focul.
Spanacul curatat, spalat, oparit cateva minute, scurs, taiat marunt, il punem la calit intr-o tigaie cu ulei si usturoi taiat marunt; dupa ce si-a luat aroma de ulei si usturoi, condimentam dupa gust cu sare, piper si putina zeama de lamaie, apoi se poate servi.
Pe farfurie punem peste, jumatati de cartof si spanac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste fiert cu garnitura de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|