Ingrediente
- 300 grame peşte alb
- 1/2 legătură pătrunjel
- 1/2 legătură busuioc
- 2 căței de usturoi
- 1 lingură ulei de măsline
- coaja și sucul de la 1 lime
- 150 grame ciuperci
- sare/piper
Mod de preparare
Într-un robot de bucătărie, se amestecă și toacă pătrunjelul, busuiocul, usturoiul, uleiul de măsline, coaja și sucul de la 1 lime.
Ciupercilor li se îndepărtează cu grijă piciorușul, astfel încât pălăria să rămână intactă.
Se umplu pălăriile ciupercilor cu mixul de ierburi obținut anterior.
Peștele se acoperă, pe ambele părți, cu restul de mix.
Se așează ciupercile și peștele într-o tavă și se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru 10 minute.
Se servește imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peşte în crustă de ierburi proaspete" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|