Peste la cuptor cu legume inabusite

Postat de carla27carla in Peste
21 Mar 2013 | 4926 vizualizari
Peste la cuptor cu legume inabusite

O reteta sanatoasa

Ingrediente

  • 4 bucati file de merluciu
  • o jumatate de lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • 400 gr legume congelate: brocoli, conopida si morcov
  • 50 ml ulei
  • 50 ml apa
  • 1 vf de cutit sare
  • 1 vf de cutit piper
  • busuioc
  • 1 punga pentru friptura

Mod de preparare

Fileul de peste se decongeleaza, se ia toata apa de pe peste cu un servet absorbant, se presara cu sare si piper.

Intr-o punga de friptura se aseaza pestele, peste peste se pune felii de lamaie si felii de usturoi. Se leaga punga la gura, se pune intr-o tava de yena, se face gauri deasupra cu o scobitoare si se da la cuptorul incins timp de 25 de minute la foc mediu. Cand este gata se scoate se desface punga si se pune pe o farfurie.

Pana se face pestele se pregatesc legumele: intr-o tigaie se pune uleiul se pun legumele congelate se lasa se se incalzeaasca si se p[une apa si se acopera cu un capac sa se inabuse. La sfarsit cand sunt gata se presara cu sare si piper si se amesteca.

Se pun in farfurie alaturi de peste. Se mai poate stropi cu zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu legume inabusite" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Peste cu legume inabusite

Postat de carla27carla

Peste cu legume inabusite

Pestele se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune o lingura de ulei de masline, se aseaza pestele si se pun si 100 ml apa. Se pune pe foc la foc mic si se acopera cu un capac si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2013, 15:39
la 21.03.2013, 15:48
bun
la 21.03.2013, 15:54
o portie si la mine
la 21.03.2013, 15:56
bunnnnnnnnnn!!! si sanatos
la 21.03.2013, 15:59
daca-i peste am sosit la masa!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking