Piept de curcan umplut

Postat de Brindusa in Curcan
18 Apr 2010 | 8456 vizualizari
Piept de curcan umplut

Ingrediente

  • 1200 g piept de curcan
  • 200 g sunca afumata, taiata marunt
  • 200 g ciuperci, taiate marunt
  • 1 ceapa, taiata marunt
  • 2 cepe verzi taiate marunt
  • 1/2 legatura patrunjel, tocata marunt
  • 1 ou, batut usor
  • 2 linguri de pesmet
  • sare, piper dupa gust
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb

Mod de preparare

Taie pieptul transversal, ca sa devina mai subtire.  Pune o foaie de plastic deasupra si bate carnea usor, ca sa i se uniformizeze grosimea.

Prajeste sunca in 2 linguri ulei. Adauga ciupercile si prejeste-le. Adauga ceapa si caramelizeaz-o. Pune amestecul intr-un castron si adauga sare, piper , ceapa verde si patrunjelul. Adauga oul si pesmetul.Amesteca bine.

Pune amestecul pe mijlocul carnii si ruleaza. Leaga cu sfoara alimentara. Unge rulada cu putin ulei si freaca cu sare si piper. Pune intr-o tava, adauga tot uleiul si vinul si coace in cuptorul incalzit la 200 C pentru 1 ora.

Lasa sa se odihneasca 15 minute, dupa care taia felii. Serveste cu cartofi fierti si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan umplut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada de curcan cu prune uscate, bacon si sos de mere cu unt

Postat de mosuletulene

Rulada de curcan cu prune uscate, bacon si sos de mere cu unt

Rulada de curcan: Pentru umplutura incepem sa calim ceapa tocata marunt in uleiul incins pana devine transparenta. Se adauga baconul taiat marunt, usturoiul strivit, cuisoarele si cimbrul....

Citeste continuarea

Curcan umplut, pe pat de legume

Postat de oanapl

Curcan umplut, pe pat de legume

Speli pieptul de curcan, il usuci cu prosoape absorbante si il crestezi de 4 ori. Nu se taie pana jos. il condimentezi cu sare. Toci marunt ceapa verde si usturoiul, le pui intr-un castron si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2010, 15:48
la 18.04.2010, 16:38
Wow, super rulada ! Sa o trec repejor la favorite.
la 18.04.2010, 16:45
bine mai arata
la 18.04.2010, 16:54
Mmm
la 18.04.2010, 16:57
e grozav brandusa mie imi place tare mult piptul de curcan,pragtit oricum e grozav arata super 5 furculite de la mine

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking