Piept de porc fiert in zeama de varza

Postat de Valclaudia in Porc
22 Dec 2013 | 9641 vizualizari
Piept de porc fiert in zeama de varza

Ingrediente

  • piept de porc
  • zeama de varza
  • 1 foaie de dafin
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • boabe de ienibahar
  • sos de soia
  • usturoi granulat
  • fulgi de chilli

Mod de preparare

Spalam pieptul de porc,apoi il crestam bucati, lasand soricul intact (vezi foto).

Punem pieptul astfel crestat intr-o cratita, adaugam zeama de varza in care am pus boabele de mustar,piper si ienibahar si foaia de dafin.

Lasam sa fiarba la foc potrivit pana patrunde furculita usor in carne.

Scoatem pe o farfurie, cat este cald il stropim din abundenta cu sos de soia, presaram usturoi granulat si fulgi de chili.

Punem la frigider si cand s-a racit servim cu gogonele murate.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc fiert in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de porc fiert in zeama de varza

Postat de Constelatialeu

Piept de porc fiert in zeama de varza

Bucata de piept daca este inghetata, o lasam la dezghetat, apoi o asezam intr-o oala incapatoare ( 10 l), peste turnam zeama de varza, adaugam sare si boabele de piper si punem oala sa fiarba la...

Citeste continuarea

Piept de porc fiert in zeama de varza

Postat de panacris

Piept de porc fiert in zeama de varza

Pieptul de porc, se curăță de eventualele fire de păr, adică se pârlește un pic la flacăra aragazului. Apoi se crestează, adică în felii, fără să se taie soriciul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.12.2013, 08:22
Valeuuuuu,m-oi palit asa de dimineata...
la 22.12.2013, 08:23
te asteptam,leoaico!
la 22.12.2013, 08:28
Vai de mine, cei aici!!!
la 22.12.2013, 08:31
Ma lipsiem de pat si nu reuseam sa ma dau jos,noroc cu mirosul asta divin de la tine...
la 22.12.2013, 08:34
ha ha ha

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking