Piept de porc la cuptor

Postat de ArianaBala in Porc
28 Iul 2011 | 10894 vizualizari
Piept de porc la cuptor

Ingrediente

  • 4 felii de piept de porc
  • 1 lingura de ulei de masline
  • condimente pt. carne de porc (optional)
  • sare, piper

Mod de preparare

Amestecam intr-un castronel uleiul de masline si condimentele ( eu am pus o lingura de condiment pt. carne de porc, piper , putina sare de mare si 1 lingura de ulei de masline).

Ungem cu o pensula de bucatarie bucatile de carne cu amestecul obtinut, si le bagam la cuptor( eu le-am pus pe o tavita gen gratar, de unica folosinta).

Lasam la cuptor pana cand carnea se rumeneste bine. Noi am mancat cu cartofi prajiti si mujdei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor

Postat de vasimur

Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor

Iata cum se prepara Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor Ne ocupăm mai întâi de carne deoarece vrem s-o lăsăm la fezandat, până ce vom pregăti...

Citeste continuarea

Varza noua cu ceapa verde la cuptor

Postat de Constelatialeu

Varza noua cu ceapa verde la cuptor

Varza o tocam marunt si apoi o frecam cu sare grunjoasa. Curatam ceapa o spalam si o taiem marunt. Asezam tava pe foc punem uleiul si punem la prajit costita si pieptul de porc, apoi adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.07.2011, 14:57
bun bun
la 28.07.2011, 15:23
Grozav de bun
la 28.07.2011, 15:34
bun
la 28.07.2011, 15:51
Bun Bun intradevar dar 2 zile dupa mananci numai salata )
la 28.07.2011, 23:23
Foarte bun.....sa-l mananci o data pe an

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking