Piept de porc rumenit la cuptor

Postat de cristeena20 in Porc
27 Mai 2013 | 17614 vizualizari
Piept de porc rumenit la cuptor

Ingrediente

  • o bucata mare intreaga de piept de porc cu coaste daca se poate
  • condimente pentru coaste de porc (1 plic de la knorr)
  • sare, piper, pasta de ardei rosu
  • vin alb
  • cartofi rosii
  • praf de usturoi cu ardei rosu
  • usturoi

Mod de preparare

Bucata de carne o lasam intreaga si o condimentam cu o zi inainte: o crestam in felii ,o ungem bine cu o parsta de usturoi, sare, condimente pudra pentru coaste de porc, pasta de ardei, piper; turnam vin alb si o tinem asa la frigider o zi , acoperita.

 A doua zi o punem in tava la cuptor la 180 grade pt cca 2 ore, pana e bine rumena.. O intoarcem pe ambele parti din cand in cand.

Cartofii se curata si se tau bucati mai mari, se fierb in apa cu sare pe jumate, ii strecuram bine si inainte de servire ii prajim in baie de ulei fierbinte. Ii condimentam cu sare si pudra de usturoi cu ardei.

Servim cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc rumenit la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Evantai din carne de porc cu legume

Postat de Pungasa_Rogue

Evantai din carne de porc cu legume

Carnea se spala si se taie felii, lasand baza nepatrunsa circa un centimetru. Se da cu sare si piper. Legumele se spala. Ardeiului i se scot cotorul si semintele. Se taie rondele toate...

Citeste continuarea

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Postat de CameliaComan

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale. Curatam cele 2 cepe iar apoi le tocam marunt.  Intr-un vas punem carnea de porc. Adaugam ceapa tocata marunt, orezul, 1 lingurita de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2013, 13:56
la 27.05.2013, 13:59
Aşa da, aşa mai zic şi eu. Aşa legumă tot să mănânci Bravoo Cristeena!
la 27.05.2013, 14:01
multumesc!!
la 27.05.2013, 14:08
Parca ma simtesc si eu mai bine,cand vad asa ceva...
la 27.05.2013, 14:08
Obucatica !!!! se poate

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking