Piept de pui la gratar si salata de pastai cu maioneza

Postat de raus in Pui
23 Noi 2010 | 6236 vizualizari
Piept de pui la gratar si salata de pastai cu maioneza

Ingrediente

  • un piept de pui nu prea mare
  • 500 gr. fasole pastai
  • 3 oua
  • 1/2 lamaie
  • 1 capatzana usturoi
  • 250 ml.ulei sare,
  • piper

Mod de preparare

Cel mai mult dureaza sa faci maioneza:fugi repede la cuibar,aduci 3 oua,dintre care 2 le pui la fiert;intr-un castron maricel separi un galbenus proaspat dupa care le pui si pe cele 2 fierte(galbenusurile).amesteci bine si incepi cu uleiul...torni cate putin...amesteci...torni...amesteci....mai storci si putina lamaie....mai presari un picutz de sare...mai bagi niste ulei...mai amesteci ...si tot asa pana crezi ca maioneza incorporeaza toate pastaile.

Separat cureti usturoiul,il pisezi si il bagi pe furis intre pastai,alaturi de un praf de piper negru,proaspat macinat.Rastorni peste maioneza,amesteci elegant,gusti sa vezi daca mai trebuie cava si...cam asta e...bag-o repede la frigider sa se racoreasca.

Acum te ocupi de pui:incingi gratarul si cand consideri ca e numai bun,asezi pieptul de pui desfacut in toata gratzia lui sa se patrunda pana la ultima fibra...ai grija sa nu se patrunda prea tare...sa fie fraged sa-i simtzi toata savoarea lui de pui crescut la tzara cu porumb si iarba verde.Aseaza-te acum la masa,tranteste-ti in farfurie o portie zdravana de pastai si o juma de piept de pui,alaturi de un pahar de vin rosu demisec care sa stinga iuteala usturoiului si da-i bice.POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar si salata de pastai cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui umplut

Postat de katty

Piept de pui umplut

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar. Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza...

Citeste continuarea

Pui crapaudine glasat dulce picant

Postat de Sylvia

Pui crapaudine glasat dulce picant

Tehnica de preparare a puiul si zburatoarelor crude ramane aceeasi, se parleste puiul in prima faza, se spala si se sterge bine mai apoi. Pentru decuparea in crapaudine se asaza puiul cu pieptul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2010, 23:26
Foarte bun
la 23.11.2010, 23:32
bun bun 5f
la 24.11.2010, 00:05
Super
la 24.11.2010, 00:22
arata bine
la 24.11.2010, 01:05
bun de tot

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking