Ingrediente
- 1/2 piept mare de pui
- 1 cartof mare
- 2 oua
- 50 g branza rasa
- gogosar acru
- condimente pentru carnea de pui
- ulei
Pentru sos
- 1 ou
- 100 ml ulei
- 1 lingurita cu varf de mustar
- 1 catel de usturoi
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie pe latime pana obtinem o foaie de carne. Se pune intre doua folii de plastic si se bate usor cu ciocanul de carne fara sa se rupa. Se condimenteaza dupa gust si se lasa la rece.
Cartoful se curata , se spala si se taie bastonase lungi. Se prajesc in ulei incins si se dau deoparte.
Din cele doua oua si branza se face o omleta.
Pe foaia de carne se aseaza cartofii , omleta taiata fasii si bucatele de gogosar acru, apoi se ruleaza cu grija si se leaga nu foarte strans cu o ata mai groasa. Se pune ruloul obtinut in tava tapetata cu hartie de copt, se condimenteaza din nou si se unge cu putin ulei. Se pune in cuptorul incins si se mai intoarce cu grija din cand in cand pana se rumeneste frumos pe toate partile. Se taie cand s-a racit.
Pentru sos se face o maioneza mai subtire la robotul vertical din toate ingredientele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|