Piept de pui umplut Cipriot

Postat de silvi0ara in Pui
27 Feb 2012 | 7135 vizualizari
Piept de pui umplut Cipriot

Zilele trecute ma uitam la TV,si l-am vazut pe Jamie Oliver gatind acest fel de mancare si am zis sa-l incerc si eu.Noua ne-a placut tare mult,sper sa va placa si voua. Usor de preparat si tare gustos.

Ingrediente

  • 1 piept de pui mai mare dezosat
  • 3 bucati rosii uscate
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingurita busuioc tocat marunt
  • 100g branza feta de capra
  • sare si piper
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 2 catei usturoi pisati

 

Mod de preparare

Tocam marunt toate ingredientele,le amestecam bine cu verdeata,apoi le asezonam cu putina sare,(daca branza este sarata nu mai punem sare),piper,coaja de lamiae si usturoiul zdrobit..

Pieptul de pui se taie in doua,in fiecare jumatate se face un buzunar in care punem umplutura.Presam bine pieptul sa nu iasa amestecul.Punem putin ulei intr-o tigaie si punem pieptul umplut cu pielea in jos,se lasa cateva minute sa se rumeneasca,apoi il intoarcem si acoperim pieptul cu o bucata de hartie pergament umeda pe post de capac si lasam pe foc 10 minute,apoi intoarcem pieptul si mai lasam 10 minute pana se patrunde ,dar carnea sa fie totusi suculenta.

Se serveste cu orice fel de garnitura va place.Eu am folosit cartofi  la cuptor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut Cipriot" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciocănele de pui a la Padre

Postat de panacris

Ciocănele de pui a la Padre

Ciocănelele se spală sub jet de apă rece, eventula se curăță de tuleile rămase, apoi se asezonează de sare aromată și puțin ulei de măsline, se așează artistic într-o tavă...

Citeste continuarea

Friptura din piept de pui cu cartofi – rulouri

Postat de Doinavar

Friptura din piept de pui cu cartofi – rulouri

Se taie pieptul de pui incepand din mijloc spre margini, desfasurandu-l ca o foaie mai grosuta. Procedati la fel si cu al doilea. Pe un fund de lemn uns cu cateva picaturi de ulei de masline se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.02.2012, 10:47
MMM pare bun bun!!
la 27.02.2012, 10:53
vin si eu la masa,ma primesti?
la 27.02.2012, 11:03
Roxi,chiar este bun.
la 27.02.2012, 11:04
gurita_ta2005,cu mare placere.
la 27.02.2012, 11:11
ce fain e cipriotu' asta

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking