Piept porc pentru mic dejun (rece)

Postat de Mokuska in Aperitive / Garnituri
22 Iul 2014 | 2849 vizualizari
Piept porc pentru mic dejun (rece)

Cu siguranta majoritatea dintre noi cand auzim intrebarea: maine ce punem la pachet? ni se ridica parul in cap...cel putin asa sunt eu :). Va recomand cu drag, in loc sa cumparati costita, kaiser plin de apa cu sare, sa va faceti acasa singuri delicatesa pentru mic dejun si pentru sawdvich.

Ingrediente

  • 700 g piept porc (am avut 3 felii maricele)
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • boia
  • strop de ulei

Mod de preparare

Pieptul de porc il taiem in bucati cat palma, il spalam, il stergem de apa si il prajim pe ambele parti in strop de ulei, pana se rumeneste.

Legumele le feliem, usturoiul il lasam intreg. Imediat ce s-au rumenit bucatile aruncam legumele peste, boia, sare, piper si apa fierbinte, cat sa acopere. Lasam sa fiarba  sub capac pana se evapora apa si in untura ce a ramas mai prajim inca odata bucatile, pe ambele parti.

Lasam la frigider peste noapte.

Se serveste cu legume proaspete sau in sandwich.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept porc pentru mic dejun (rece)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitive in crusta de paine

Postat de Meea

Aperitive in crusta de paine

Prima data pregatim sosul: punem uleiul la incins apoi adaugam faina amestecand repede.Dupa ce faina si-a schimbat putin culoarea adaugam pasta de tomate.Punem apoi si apa ( in functie de cat de...

Citeste continuarea

Vinete cu mozzarela la cuptor

Postat de Ksenya

Vinete cu mozzarela la cuptor

Se taie vanata rondele cam de un centimetru,se presara cu sare si se lasa pentru 30 minute,dupa care se trece sub jet de apa si se lasa la scurs .Dam drumul la cuptor la 180 grade.Pregatim o tava...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.07.2014, 17:15
la 22.07.2014, 17:18
Prea consistent micul dejun pt mine...de altfel taare bun!!
la 22.07.2014, 17:21
te cred, dar nu mai cumpar salam, parizer si nebunii vara. este inlocuitorul lor...ocazional
la 22.07.2014, 17:37
la 22.07.2014, 17:52
Asa Da...

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking