Piftelute din piept de pui

Postat de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri
5 Oct 2010 | 5865 vizualizari
Piftelute din piept de pui

Sunt foarte gustoase, sanatoase si usor de preparat.

Ingrediente

  • un piept mare de pui (sau doi mai mici)
  • o ceapa uscata si cateva verzi
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 oua
  • un miez de paine muiat in lapte
  • o legatura de marar si una de patrunjel verde
  • ulei

Mod de preparare

Se toaca pieptul de pui . Se taie marunt ceapa, se piseaza usturoiul si se trag putin in ulei amestecandu-se apoi cu carnea. Se adauga ouale batute, miezul de paine si verdeata tocata. Se formeaza  piftelele care se prajesc in uleiul incins.   Se scot pe un servetel de hartie care sa absoarba surplusul de ulei. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada de somon cu crema de branza si avocado

Postat de vio_dreams

Rulada de somon cu crema de branza si avocado

Transferam somonul afumat pe o folie alimentara exact asa cum este in pachet doar ca il intoarcem pe partea cealalta. Frecam 200 gr crema de branza cu sare de mare si piper alb dupa gust....

Citeste continuarea

Aperitiv omleta cu cartofi si ciuperci la cuptor

Postat de rocsi_1612

Aperitiv omleta cu cartofi si ciuperci la cuptor

Curatati cartofii, ii spalati si ii taiati cubulete. Ii puneti in apa la fiert, cu putina sare , pentru 15-20 de minute. Cand sunt gata, ii puneti intr-o sita si ii lasati sa se scurga bine....

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2010, 22:53
si mama mea ne face mereu cu piept de pui,dar mai pune putina carne si de vita sau amestec,sa nu fie asa seci,imi place
la 05.10.2010, 23:16
nu au iesit deloc seci deoarece in tigaia in care am tras ceapa si usturoiul am pus si putina apa...si a iesit ceva ..asa ca un sos care a muiat compozitia si au iesit foarte bune....
la 05.10.2010, 23:19
e bine,daca spui tu
la 06.10.2010, 00:30
la 06.10.2010, 10:20

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking