Piftelute din piept de pui

Postat de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri
5 Oct 2010 | 5863 vizualizari
Piftelute din piept de pui

Sunt foarte gustoase, sanatoase si usor de preparat.

Ingrediente

  • un piept mare de pui (sau doi mai mici)
  • o ceapa uscata si cateva verzi
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 oua
  • un miez de paine muiat in lapte
  • o legatura de marar si una de patrunjel verde
  • ulei

Mod de preparare

Se toaca pieptul de pui . Se taie marunt ceapa, se piseaza usturoiul si se trag putin in ulei amestecandu-se apoi cu carnea. Se adauga ouale batute, miezul de paine si verdeata tocata. Se formeaza  piftelele care se prajesc in uleiul incins.   Se scot pe un servetel de hartie care sa absoarba surplusul de ulei. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chiroste cu branza

Postat de rocsi_1612

Aperitiv chiroste cu branza

Aluatul: Intr-un bol bateti ouale spuma cu sarea. Adaugati faina treptat, amestecati cu lingura, iar cand se intareste, framantati cu mana. Puneti 3-4 inguri de apa, ca sa se lege mai bine...

Citeste continuarea

Foietaj de casa cu branza sarata

Postat de RuxyRux

Foietaj de casa cu branza sarata

Untul rece se razuie pe razatoarea mare intr-un vas, se adauga faina, oul, smantana, sarea si se framanta aluatul pana se omogenizeaza. Se mai invaluie usor intr-un strat de faina si se da la rece...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2010, 22:53
si mama mea ne face mereu cu piept de pui,dar mai pune putina carne si de vita sau amestec,sa nu fie asa seci,imi place
la 05.10.2010, 23:16
nu au iesit deloc seci deoarece in tigaia in care am tras ceapa si usturoiul am pus si putina apa...si a iesit ceva ..asa ca un sos care a muiat compozitia si au iesit foarte bune....
la 05.10.2010, 23:19
e bine,daca spui tu
la 06.10.2010, 00:30
la 06.10.2010, 10:20

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking