Pilaf cu piept de pui (varianta mai saracuta)

Postat de babi5 in Pui
9 Iul 2013 | 3321 vizualizari
Pilaf cu piept de pui (varianta mai saracuta)

Ce sa va mai spun ,cind nu ai din ce sa faci !!!!! te descurci cu ce ai .. si cum poti ..

Ingrediente

  • 300 gr piept de pui dezosat
  • 2 morcovei
  • o ceapa micuta
  • frunze de telina
  • piper
  • sare
  • 1 cub knorr
  • 1 pahar de orez (100 g)
  • ulei masline

Mod de preparare

Am curatat morcovii si ceapa si am taiat marunt. Pieptul l-am spalat si l-am taiat cubulete. Frunzele le-am tocat marunt. Apoi intr-o cratita am pus uleiul, am adaugat ceapa si morcovul, am lasat sa se caleasca sa prinda culoarea galbena de la morcov, apoi am adaugat pieptul de pui. Am lasat  cca.10 minute sa se joace cu ceapa si morcovul, apoi am adaugat un picut de apa si am lasat la foc mic sa fiarba inabiusit. Pe urma am adaugat si orezul spalat bine si am pus supa facuta din cubul de knorr atit cit sa-l acopere si am completat treptat pina bobul de orez si-a marit volumul. Am potrivit de sare si piper, am pus frunzele si am mai lasat 5 minute. Am acoperit si... gata pilaful.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui (varianta mai saracuta)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat

Postat de MotanLaOale

Ciocanele de pui cu ciuperci si porumb murat

Ciocanelele se curata bine , se spala, si se usuca de apa. Se presara cu vegeta, piper, boia pe toate partile. Intr-o tava se pun 3 linguri de ulei. Se curata ceapa, se toaca marunt si se...

Citeste continuarea

Paprikas de pui cu galuste - la Multicooker

Postat de timea

Paprikas de pui cu galuste - la Multicooker

Punem uleiul in vasul de la cooker si pornim aparatul pe functia 'Fry' selectand timpul pe 10 minute. Curatam si spalam dupa caz ceapa si ardeiul, le tocam marunt si le adaugam in uleiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.07.2013, 21:33
De ce varianta saraca?? Eu maninc si orezul gol, doar fiert...
la 09.07.2013, 21:38
delicios
la 09.07.2013, 21:46
Da vroiam sa zic Simona mai saraca decit varianta mea colorata
la 09.07.2013, 21:52
la 09.07.2013, 21:54
buna varianta asta!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking