Pilaf cu puiut

Postat de rocsi_1612 in Pui
11 Sep 2010 | 6714 vizualizari
Pilaf cu puiut

Nu am mai mancat pilaf cu pui de mai bine de un an...si cum nu mai stiam ce sa fac de mancare am pus asta in practica..am mancat de ma durea burta...

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • jumatate ardei galben
  • jumatate gogosar
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • circa o cana orez
  • 1 cub knorr
  • sare piper
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ulei

Mod de preparare

pulpele de pui le spalam bine si le parlim puful de pe ele.

le taiem in doua.

intr-o cratita punem putin ulei la incins.

apoi punem pulpele si le rumenim putin pe o parte si cealalta cat sa iese sangele din ele ,apoi punem apa ca sa le acoperim bine si cubul knorr.

curatam ceapa ,o spalam si o tocam marunt

morcovul in curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

gogosarul si ardeiul ii curatam de seminte si ii taiem cubulete.

punem si legumele peste pui si lasam sa fiarba la foc potrivit.

spalam orezul in multe ape .

cand puiul a fiert cam pe jumatate ,adaugam orezul spalat.

condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba pana ce orezul este facut si el.

la urma adaugam si pasta de tomate mai dam 2-3 clocote si inchidem focul .

deasupra presaram niste patrunjel verde tocat marunt.

pofta buna.!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu puiut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulouri din piept de pui cu ardei si mustar

Postat de timea

Rulouri din piept de pui cu ardei si mustar

Pieptul de pui usor batut cu ciocanul de carne (nu foarte tare pt ca nu trebuie sa fie feliile foarte subtiri) le saram si piperam pe ambele parti si presaram pe partea ce urmeaza sa fie rulata,...

Citeste continuarea

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

Postat de mirela0911

Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

Mai intai se pune apa impreuna cu condimentele pe foc pentru a fierbe. Intr-o cratita larga se pune uleiul, apoi pastele cus-cus. Se lasa putin sa se prajeasca, apoi se toarna apa fierbinte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.09.2010, 20:29
Toata lumea face pui?
la 11.09.2010, 20:36
foarte bun .....mie imi place tare mult..................
la 11.09.2010, 20:37
vezi ca te ingrasi
la 11.09.2010, 20:38
arata foaaaaaaaaarte apetisant si eu as pofti sincer!!!! sa mananc de la tine si cu muraturi.
la 11.09.2010, 21:02
rocsi si eu as mank pana m-ar durea burta.....n-am papat tare demult...

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking