Pilaf de orez cu cabanos si sunculita taraneasca

Postat de AlexandraOrdean in Aperitive / Garnituri
2 Noi 2013 | 6116 vizualizari
Pilaf de orez cu cabanos si sunculita taraneasca

Pe mine ma salveaza tot timpul cand nu stiu ce sa mai gatesc :P

Ingrediente

  • 2 cepe galbene
  • 1 ceapa rosie
  • 2 ardei grasi verzi
  • 1 ardei capia rosu
  • 200 gr sunculita taraneasca
  • o pereche carnati cabanos
  • orez o cana
  • 4 cani apa (aceeasi cu care ati masurat orezul)
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • delicat
  • patrunjel verde
  • ulei
  • bulion

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala bine, se taie buculete si se pun la calit in putin ulei

Separat intr-o tigaie se rumenesc putin sunculita si cabanosul

Cand legumele s-au muiat putin se adauga orezul, apa, foile de dafin si condimentele

Se lasa la fiert pt 15-20 minute, amestecandu-se din cand in cand

Se adauga bulionul dupa gust si carnea 

Se mai lasa la fiert pt aproximativ 15-20 minute

Se decoreaza cu patrunjel verde tocat

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu cabanos si sunculita taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada picanta cu nuca si ardei iute

Postat de diaconta

Rulada picanta cu nuca si ardei iute

Am condimentat carnea,am adaugat pesmetul,oul,verdeata,usturoiul  pisat si pâinea ,pe care am înmuiat-o în apa calduta,am stors-o si am farâmitat-o. Am omogenizat...

Citeste continuarea

Melci din foietaj cu sos de rosii, porumb si bacon

Postat de katty

Melci din foietaj cu sos de rosii, porumb si bacon

Intindem  foietajul scos de la frigider, pe un blat de lemn. Il ungem cu sos de rosii si presaram busuiocul. Presaram cascavalul ras, baconul taiat cubulete si tras cateva minute intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.11.2013, 10:28
Bun
la 02.11.2013, 10:33
bun, bun
la 02.11.2013, 22:36
Bun!
la 03.11.2013, 01:10

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking