Ingrediente
- 150 g de orez cu bob rotund
- 2 cepe
- 1 ardei roşu
- 1 ardei verde
- 1 morcov
- um mar
- 1 piept de pui
- 2 oua
Mod de preparare
Pentru început mă ocup de pieptul de pui pe care îl feliez , îl sărez , îl piperez. Într-un castron fac un aluat din 2 ouă ,făină şi apă minerală ,sare , piper. Pun feliile de piept de pui în castron ,le amestec în aluat şi apoi le pun la prăjit în ulei încins.
Între timp pun într-o tigaie ceapa , ardeii ,morcovul ,marul feliate în diferite forme(rotund ,pătrăţele ,julienne).Le călesc puţin şi torn orezul spălat , peste care pun apă să acopere.Cel mult 20 minute şi e gata.Nu uitaţi să puneţi sare , piper ,pătrunjel verde ,frunze busuioc , mentă după gust.
Când este gata alegeţi o farfurie frumoasă pe care o ornaţi cu o formă de orez , puiul pane şi murăturile.
POFTĂ INTERESANTĂ !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu piept de pui pane cu murături de sezon" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|