Pilaf sarbesc

Postat de ioana_malia in Mancaruri de post
18 Oct 2012 | 4980 vizualizari
Pilaf sarbesc

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 300 g ciuperci champignon
  • 300 g orez
  • 800 ml supa de legume ( eu am fiert apa cu delicat si am facut o "supa" mai concentrata ca sa nu mai fiu nevoita sa mai adaug sare la pilaf )
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • 2 frunze dafin

Mod de preparare

Calim legumele (ceapa, morcovii, ardeii, si ciupercile) .Cand acestea s-au calit, adaugam orezul si il calim si pe acesta impreuna cu legumele. 

Punem totul intr-un vas yena, mai adanc , turnam supa de legume, adaugam frunzele de dafin si dam la cuptor la 180 de grade pentru 40 de minute.

Cand pilaful este gata, condimentam cu piper si eventual tocam o tufa de patrunjel ( eu nu am folosit ca am uitat :)) ... am cumparat tufa si am uitat-o in frigider :)) )

Eu pilaful acesta l-am folosit pe post de garnitura langa friptura de vitel , dar se poate servi si simplu  cu o salata langa :)

Pofta buna ! .... :)  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf sarbesc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pilaf sarbesc

Postat de Ela68

Pilaf sarbesc

Se toaca ceapa si se pune la calit in putin ulei impreuna cu Mirodenia. Morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mari si se adauga peste ceapa. Dovlecelul se taie cubulete, iar areiul gras...

Citeste continuarea

Pilaf sarbesc

Postat de Mokuska

Pilaf sarbesc

Punem carnea de pui (de preferat cu os, are alt gust) la fiert in apa cu sare, dupa gust.  Curatam zarzavatul, dam pe razatoare (ochiul mare), ceapa o tocam marunt. Calim putin ceapa,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.10.2012, 14:23
bun bun
la 18.10.2012, 17:18
tare bun
la 18.10.2012, 17:58
tare bun
la 18.10.2012, 18:53
la 18.10.2012, 20:23
Imi place pilaful tau!!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking