Piscoturi Mamaia

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
16 Ian 2013 | 2710 vizualizari
Piscoturi Mamaia

Le-am spus asa pentru ca reteta o am de la mamaia mea,din partea tatalui,am invatat multe de la ea.Imi pare rau ca am neglijat si multe retete nu le-am notat. Aici ,in imaginea ce va aparea ,le-am dat diferite forme,nu cea de piscot.Imi aduc aminte ca eram cam nazdravane ( 4 fete suntem) si o mai necajeam,uneori uita sa scoata la timp piscoturile si ne spunea ca alea mai brunete sunt cu cacao,alea erau cele mai bune....

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1 lingura amoniac stins cu otet
  • coaja de lamaie
  • la final faina cat cuprinde

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul pana devine o spuma si se topeste zaharul, se adauga cana de faina si amoniacul stins. Se lasa pana a doua zi.

A doua zi se adauga coaja de lamaie si faina cat sa iasa o coca tare. Se intinde pe planseta si se taie ori cu forma speciala de piscot,ori in diferite figurine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi Mamaia" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Biscuiti diamante

Postat de comanligia

Biscuiti diamante

Intr-un bol se amesteca untul,zaharul pudra,faina si cacaoa. Trebuie sa fie o compozitie omogena. Se ruleaza compozitia in forma de salam de cca 3 cm diametru.(eu l-am ambalat intr-o folie...

Citeste continuarea

Desert bezele cu cacao si nuci

Postat de katty

Desert bezele cu cacao si nuci

Punem samburii de nuca intr-o tava pe hartie de copt si ii  uscam la temperatura mica, apoi ii taiem cu cutitul in bucatele mai mici. Mixam albusurile cu praful de sare, apoi cu zaharul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.01.2013, 14:30
Gata Cleme, am sosit, eu vreau din toate culorile
Bune foarte, făcute de altul
Aaaa, acum aştept musacaua
la 16.01.2013, 14:33
nici eu nu fac mofturi in ce priveste culoarea,poti sa-mi dai toata farfuria
la 16.01.2013, 14:37
place
la 16.01.2013, 14:39
Era sa zic,de unde ai auzit tu de musaca...Parinte,Parinte,chiar ca nimic nu-ti scapa...N-am facut poze la musaca,am facut-o pe repede-nainte,n-am avut chef...
la 16.01.2013, 14:43
Dia draga ,eu iti dau dar ziceai ceva de o tanti cura....

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking