Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor

Postat de ony in Ficat
15 Apr 2011 | 7203 vizualizari
Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 4cartofi
  • 500 gr ficat de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • sare,piper
  • condimente
  • 1 ou
  • ulei de masline

Mod de preparare

se pun cartofii curatati la fiert in apa cu sare;intre timp se spala bine spanacul si se opareste pentru 10 minute in apa cu sare,apoi se pune la scurs.

ceapa si usturoiul de taie marunt si se pun la calit in 2 linguri d eulei de masline,se adauga ficatul taiat bucatele si se mai pune 1/2 ceasca de apa. cand sunt gata fierti cartofii,se scurg si se paseaza,la fel se procedeaza si cu spanacul, apoi se amestecA impreuna cu un ou; se sareaza,pipereaza si se intinde in tava. ficatul calit se aseaza deasupra iar peste se presara branza rasa. se introduce tava la cuptor si lasam cam o jumatate de ora.se serveste cald.  pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ficatei de pui cu dovlecei in sos de rosii

Postat de sufletista

Ficatei de pui cu dovlecei in sos de rosii

Ficateii de pui ii spalam, curatam de pielite si ii punem in lapte, dam la rece minim 30 min. Intre timp calim ceapa tocata marunt in uleiul de masline incins. Adaugam ficateii (pe care i-am...

Citeste continuarea

Drob de pui in aluat foietaj

Postat de eumimi

Drob de pui in aluat foietaj

Fierbem ficatul de pui. Separat fierbem si pieptul de pui. Tocam marunt ficatul si pieptul de pui. Tocam marunt si ceapa, usturoiul si verdeata. Amestecam carnea cu verdetata, adaugam ouale...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2011, 15:23
la 15.04.2011, 15:31
la 15.04.2011, 15:52
delicios
la 15.04.2011, 16:03
la 15.04.2011, 16:31

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking