Pizza Cristina

Postat de nico15 in Pizza
15 Noi 2010 | 4209 vizualizari
Pizza Cristina

Ingrediente

  • 800 g de smantana
  • 10 oua
  • 10 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita de sare
  • 3 carnati oltenesti
  • 150 g de specialitate de pui(mezel)
  • 400 g de bacon(200 gr taiat foarte subtiri si 200 de gr. taiat feliute mai groase)
  • 200-250 g de sos de tocate
  • 1 ardei(rosu/verde)
  • sare/ piper/ boia

Mod de preparare

Se face blatul pentru pizza: din 800 gr de smantana, 8 oua care se adauga treptat, 10 linguri de faina, un praf de copt si o lingurita de sare, blatul trebuie sa iasa foarte pufos. Dupa ce s-a amestecat bine sa nu aiba cocoloase se pune la cuptor 20-25 de minute.

Cat timp se coace blatul noi pregatim mezelurile taiate foarte subtire(carnatii, baconul si specialitatea de pui) care se amesteca cu sosul de tomate, se sareaza, pipereaza si se asteapta ca blatul sa fie facut pe jumatate. Se verifica la cuptor iar cand blatul este facut se trece la adaugarea mezelurilor, se pune pe tot blatul mezelurile taiate precum si bucati mai mari de bacon care se aseaza pe deasupra,se bat 2 oua care se pun pe pizza, deasupra umpluturii, se mai pune un pic de piper si boia si se da la cuptor. Dupa alte 20 de minute se va verifica sa nu se prinda, cand este gata se scoate de la cuptor si se serveste calda.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Cristina" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza la tigaie

Postat de mirela0911

Pizza la tigaie

Se pregateste topping-ul. Carnatul se taie rondele. Ciupercile se curata de pielita, se spala, se sterg bine, apoi se taie felii. Sunca se taie fasii. Ceapa se taie julienne, iar din ardeiul iute...

Citeste continuarea

Pizza Calzone

Postat de rocsi_1612

Pizza Calzone

Aluatul: Drojdia o amestecam cu zaharul pana se dizolva. Apa o punem pe foc intr-un ibric cat sa fie calduta. Intr-un bol punem faina cernuta, sare si drojdia. Amestecam usor, apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2010, 10:11
Ce bine arata,pune-mi si mie o portie la pachet
la 15.11.2010, 11:04
nu e cam multa smantana 800 de gr?
la 15.11.2010, 11:45
la 15.11.2010, 12:48
ma e ceva si ptr mine???
la 15.11.2010, 15:51
pentru toata lumea cate un pic, rocsi este ok cantitatea de smantana si eu am zis la fel la inceput dar dupa aceea a fost perfect.

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking