Ingrediente
- Aluat
- 400 g faina de grau (+ extra pentru framantat)
- 100 g faina integrala de ovaz
- 80 g germeni de grau
- 1 lgt sare
- 1 lgt zahar
- 3 lgt drojdie uscata
- 400 ml apa calduta
- Topping
- 4 bucati cabanos
- 2 ardei capia
- 400 g cascaval
- 100 g cas
- porumb fiert
- masline
- ceapa
- ulei de masline
- ketchup dulce
Mod de preparare
1. Amestecam fainurile, adaugam germenii de grau sarea zaharul, drojdia uscata si apa calduta si framantam. Daca aluatul este lipicios mai adaugam faina pana cand se desprinde de vas. Lasam la dospit 1 h.
2. Impartim aluatul in doua parti egale.
3. Tapetam masa de lucuru cu faina, luam o parte din aluat si o intindem uniform cu ajutorul unui sucitor, o punem in tava, o ungem cu ulei de masline si ketchup.
4. Punem deasupra cabanosul taiat, ardeii, porumbul, maslinele, ceapa sau orice altceva avem la indemana ;) si introducem in cuptorul preincalzit la 200°C. Dupa 10 minute scoatem din cuptor, punem cascavalul razuit si casul deasupra si introducem in cuptor inca 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat din ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|