Pizza cu blat din ovaz

Postat de rhapsody in Pizza
22 Noi 2012 | 7430 vizualizari
Pizza cu blat din ovaz

Ingrediente

  • Aluat
  • 400 g faina de grau (+ extra pentru framantat)
  • 100 g faina integrala de ovaz
  • 80 g germeni de grau
  • 1 lgt sare
  • 1 lgt zahar
  • 3 lgt drojdie uscata
  • 400 ml apa calduta
  • Topping
  • 4 bucati cabanos
  • 2 ardei capia
  • 400 g cascaval
  • 100 g cas
  • porumb fiert
  • masline
  • ceapa
  • ulei de masline
  • ketchup dulce

Mod de preparare

1. Amestecam fainurile, adaugam germenii de grau sarea zaharul, drojdia uscata si apa calduta si framantam. Daca aluatul este lipicios mai adaugam faina pana cand se desprinde de vas. Lasam la dospit 1 h.

2. Impartim aluatul in  doua parti egale.

3. Tapetam masa de lucuru cu faina, luam o parte din aluat si o intindem uniform cu ajutorul unui sucitor, o punem in tava, o ungem cu ulei de masline si ketchup.

4. Punem deasupra cabanosul taiat, ardeii, porumbul, maslinele, ceapa sau orice altceva avem la indemana ;) si introducem in cuptorul preincalzit la 200°C. Dupa 10 minute scoatem din cuptor, punem cascavalul razuit si casul deasupra si introducem in cuptor inca 10-15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat din ovaz" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza cu salam, rosii uscate si edamer

Postat de Sim0naWorld

Pizza cu salam, rosii uscate si edamer

Mai intai am pregatit aluatul: faina am cernut-o intr-un bol. Am adaugat oul, drojdia, laptele batut, praful de sare, iar la final treptat apa. Cantitatea de apa este in functie de tipul fainii....

Citeste continuarea

Mini pizza

Postat de reisnaor_2006

Mini pizza

       Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2012, 09:33
Interesant blatul tau !
la 22.11.2012, 09:38
la 22.11.2012, 09:41
Pizzaaaaaaaaaaaaaaaaa
la 22.11.2012, 09:45
mmm ce bine arata!!!
la 22.11.2012, 09:48
Interesant

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking