Ingrediente
- 3 cani cu faina
- 3 linguri ulei
- apa calduta
- un praf de copt
- un praf de sare
- jamon
- cas ras
- arei rosu
- ardei verde
- 3 oua
Mod de preparare
Punem faina intr-un castron si o amestecam cu praful de copt, apoi adaugam putina apa calduta, incepem sa framantam usor, dupa care punem si uleiul, punem apa cat sa se iasa un aluat care sa nu se lipeasca de maini, daca este nevoie mai puneti putina faina, aluatul nu trebuie sa fie prea tare, ci sa se poata modela usor.
Il lasam 30 de minute sa se odihneasca.
Intre timp pregatim toping-ul, care in cazul de fata nu este prea bogat, dar a iesit destul de buna si asa mai simpla.
Intindem aluatul, dupa care il punem in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, il ungem cu sos de pizza si punem casul ras, arediul taiat felii, jamonul si iar cas si dam la cuptor pt app 10 min, dupa care punem si ouale deasupra si dam din nou la cuptor inca 5-10 min.
Se serveste calda cu ketchup sau sos de pizza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat fara drojdie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|