Ingrediente
- Aluat:
- Faina alba 100 gr
- Fulgi de ovaz 20 gr.
- Sare dupa gust
- ¼ pachetel drojdie
- Apa calduta 100 ml
- Putin zahar
- Topping:
- Ketchup Univer dulce
- 1/2 ardei rosu
- 1/2 ardei galben
- mozarella (100 gr)
- 1 lingura masline negre feliate
- busuioc si rozmarin uscat
- putin cascaval ras
Mod de preparare
Amestecam faina cu fulgii de ovaz.
Diluam drojdia in 100 ml apa calduta, adaugam sare dupa gust si putin zahar.
Turnam drojdia diluata peste faina si preparam un aluat elastic pe care-l intindem dupa forma tavii in care dorim sa coacem pizza.
Ungem foaia de aluat asezata in tava cu putin Ketchup Univer, presara, busuioc si rozmarin uscat, asezam ardeiul taiat fasii, apoi rondele de mozarella, maslinele, iar la final presaram cascavalul ras.
Dam tava la cuptor la temperatura moderata pana se rumeneste frumos.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu mozarella si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|