Pizza cu rosii, sunca si grana padano

Postat de luminita20_2006 in Pizza
5 Oct 2010 | 5250 vizualizari
Pizza cu rosii, sunca si grana padano

Ingrediente

  • Pt aluat :
  • -500 gr faina
  • - 1 cub drojdie
  • - 40 ml ulei de masline
  • -sare
  • -300ml apa calduta
  • -300 gr sunca
  • -100 gr masline fara samburi
  • -1 ardei
  • -3 rosii
  • - grana padano
  • -oregano
  • -ketchup

Mod de preparare

Aluat: Se pune drojdia la topit cu un pic de apa calduta. Intr-un bol se pune faina apoi se toarna apa calduta , amestecata cu sare si uleiul de masline, apoi se pune drojdia topita si se incepe sa se amestece. Cand s-a legat aluatul se scoate pe masa de lucru si se framnta pana cand obtinem un aluat elastic si care nu se lipeste de mana(mai puteti pune f putin ulei daca e necesar). Dupa care se pune intr-un bol se acopera cu un prosop si se lasa la cad sa c reasca intre 40 min si 1h 30min depinde de temperatura. Dupa aceea se scoate se imparte in functie de marimea tavii(la mine au iesit 3 tavi rotunde) Se intinde foaia se lasa 5 min apoi se unge cu ketchup si presara oregano apoi se pune sunca, ardei gras. maslinele,rosiile un pic de oregano peste, si grana padano .Se sa la cuptor `25 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu rosii, sunca si grana padano" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza cu sunca, mozzarella si parmezan

Postat de ancutsa

Pizza cu sunca, mozzarella si parmezan

Pentru aluat: într-un bol încăpător, se fărâmițează drojdia în apă caldă, se adaugă uleiul de măsline și făina în care am amestecat sarea. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2010, 22:53
grana padano ? ce contine ?ce vad imi lasa gura apa !
la 06.10.2010, 11:49
Granna padano e o " ruda" a parmezanului
la 06.10.2010, 11:53
la 06.10.2010, 21:32
la 08.10.2010, 15:18
las 5 furcu si iau o felie

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking