Pizza cu salam

Postat de madalinanicoleta in Pizza
6 Noi 2013 | 2820 vizualizari
Pizza cu salam

Ingrediente

Blatul:

  • 500 g faina
  • un plic drojdie uscata
  • o lingura ulei
  • sare

Ornat:

  • 300 g salam cu sunca
  • 200 g cascaval
  • 2 bucati ardei gras rosu
  • 2 linguri bulion
  • piper

Mod de preparare

Blatul:se pune faina intr-un vas intr-un loc "plin de caldura". Se face o gropita in mijlocul fainii, se presara drojdia si se toarna un pic apa calduta. Se lasa 10 minute dupa care incepem sa framantam, incorporand uleiul si sarea si se lasa la dospit. Intre timp taiem salamul in forma de triunghiuri, dam cascavalul prin razatoare si taiem ardeiul fasiute.

Cand aluatul s-a dospit preagatim blatul, il ungem cu bulionul "frecat" cu piper si il ornam. Se da la cuptor cca 30 minute si se serveste calda. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza rulata

Postat de panacris

Pizza rulata

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zaharul, uleiul și drojdia. (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se...

Citeste continuarea

Pizza casei cu blat din faina integrala

Postat de katty

Pizza casei cu blat din faina integrala

Intr-un castron punem faina integrala, faina alba si facem o adancitura in mijloc. Intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul si putina apa calda si amestecam bine, apoi turnam in adancitura...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.11.2013, 18:33
la 06.11.2013, 19:02
la 06.11.2013, 20:47
Ai uitat sa treci la ingrediente cantitatea de apa.
la 06.11.2013, 22:11
nu masor niciodata cantitatea de apa

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking