Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf

Postat de panacris in Pizza
28 Mar 2012 | 5503 vizualizari
Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf

Cred ca v-am starnit curiozitatea cu titlul postat! :D

Ingrediente

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT
  • faina 500 gr.
  • sare 1 lingurita
  • zahar 3 lingurite
  • drojdie uscata 2 lingurite
  • apa 300 ml
  • ulei de masline 4 linguri
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA
  • salam 100 g.
  • cascaval 100 g
  • sos de rosii
  • oregano
  • ciuperci din conserva
  • branza de burduf 100 g

Mod de preparare

In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul si drojidia (Atentie! Pastrati aceasta ordine daca vreti sa creasca aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru framantat si dospit, care dureaza 90 de minute. Intre timp salamul se taie bastonase, cascavalul si ciupercutele felii. Sosul de rosii se amesteca cu putin oregano pentru gust. Se pregatesc tavile tapetandu-le cu foaie de pergament.

Dupa ce aluatul a crescut, se pune pe planseta de lucru presarata cu faina si i se da forma rotunda de pizza. Se aseaza in tavi si se incepe montarea pizzei. Atentie, prima oara se intinde sosul de rosii, apoi se pune un strat de cascaval, din nou sos de rosii, apoi salamul si ciupercile. Din nou un sos de rosii si branza de burduf maruntita. La final se presara oregano dupa gust. Se introduc pizzele in cuptorul incins in prealabil, se lasa la cuptor cca. 20 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam crud-uscat, ciuperci si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tarta cu carne si legume

Postat de timea

Tarta cu carne si legume

Intr-o cana amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita de faina, adaugam 100 ml apa calduta si lasam la dospit aprox 10 minute. Punem intr-un vas faina si amestecam cu sarea, iar in mijloc...

Citeste continuarea

Pizza turceasca

Postat de simona72

Pizza turceasca

Pentru aluat am folosit masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa la ingrediente. Pentru umplutura: carnea de miel si vitel se taie cuburi, se toaca la masina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2012, 15:12
place
la 28.03.2012, 15:15
buna pizza!!!
la 28.03.2012, 15:17
place pizza,place mult
la 28.03.2012, 15:34
mie mi-ai starnit poftaaaaaa
la 28.03.2012, 15:38
Fac repede un pachet?

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking