Pizza in patratele

Postat de epurasha2bb in Pizza
12 Apr 2010 | 3955 vizualizari
Pizza in patratele

Ingrediente

  • salam palaciego mic subtire
  • cascaval
  • ciuperci champignion proaspete
  • un galbenus
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 buchetele brocoli  
  • masline negre
  • pt.aluat:
  • 250 g faina pentru pizza,
  • putina apa calduta,
  • un praf de sare,
  • 1 lingura Garant pentru aluaturi dospite de la Dr.Otker,
  • 1 lingurita parmezan ras,
  • 1 lingurita unt topit.

Mod de preparare

Facem un aluat pufos  din faina cu apa calduta in care am dizolvat drojdia(grantul) si sarea, adaugam si parmezanul si untul topit si racit la temp camerei nu fierbinte.Framantam bine cu mainile pe masa  cu faina si-l lasam sa creasca la cald acoperit.

Intre timp taiem felii subtiri cu cotor cu tot din ciuperci si le calim putin.Apoi taiem felii de maslinesi de salam iar buchetelele de brocoli se pot fierbe sau sota putin.Apoi intindem aluatul intr-o foaie subtire si il asezam in tava unsa putin cu unt.Apoi asezam pe toata suprafata cascaval ras amestecat cu pasta de tomate.

Apoi facem benzi de aluat ce vor traversa pizza ca un gratar.Patratelele. reisite se vor umple cu feliile de ciuperci, salm, masline si brocoli alternand culorile.Se da la cuptor sa se rumeneasca.Este de efect si foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza in patratele" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza chili

Postat de Lia1

Pizza chili

Framantati 1/2 aluat de pizza dupa cantitatile din reteta aluat de pizza clasic . Am folosit drojdie proaspata, nu granule, una noua ungureasca foarte-foarte buna. Intindeti pe lung o foaie...

Citeste continuarea

Pizza bogata

Postat de epurasha2bb

Pizza bogata

Am pregatit aluatul  ca pe un aluat obisnuit de paine numai ca l-am mai framantat cu putin ulei,si dupa ce s-a dospit la cald am intins o foaie pe rotund, am uns tava cu putin ulei si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.04.2010, 16:49
ce colorata este!
la 12.04.2010, 16:53
nu am cuvinte...arata extraordinar!
la 12.04.2010, 17:28
super
la 12.04.2010, 17:37
ce bine arata super felicitari
la 12.04.2010, 18:11
e adevarata,nu e un tablou?cred ca vanim curand in vizita la tine

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking