Pizza Klaus

Postat de cris2711 in Pizza
12 Oct 2013 | 4427 vizualizari
Pizza Klaus

Deci titlul va spune ca nu mai este nevoie de introducere:)))stiti cui ii apartine si cine o prepara:P,pofta buna!

Ingrediente

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 400 gr. faina
  • 1 ou
  • 3 lingurite ulei de floarea soarelui
  • sare, dupa gust
  • 50 gr. drojdie proaspata
  • 1/8 l apa calduta
  • Ingrediente pentru umplutura:
  • 2 ardei,unul rosu si unul galben
  • 300 gr. tomate
  • 250 gr.champignon
  • 250 gr. sunca
  • 2 cepe,una rosie si una alba
  • 250 gr. spanac fiert si congelat
  • 250 gr. branza Gouda rasa
  • 250 gr. Emmentaler
  • piper
  • oregano
  • ierburi de Provence

Mod de preparare

Prepararea aluatului:

Intr-un castron se amesteca faina cu oul,uleiul,sarea,drojdia si apa calduta.

Se framanta bine .

Cand este gata se lasa acoperit cu un prosop ,30 de minute la crescut.

Cuptorul se preincalzeste la 200°.

Tava se unge cu margarina ,untura sau unt.

Prepararea umpluturii:

Ardeiul,ceapa,tomatele si sunca se taie marunt,ciupercile se taie felii.

In tava se intinde aluatul,peste toata suprafata tavii.

Deasupra se pune umplutura peste toata suprafata aluatului.

Branza Gouda si branza Emmentaler se presara peste umplutura.

Peste branza se presara spanacul.

Se da la cuptor ,35 de minute la 200°.

Se serveste calda!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Klaus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (53)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza cu spanac si sos Alfredo

Postat de mirela0911

Pizza cu spanac si sos Alfredo

Blatul: Pentru aluat m-am folosit de masina de paine cu programul pentru pizza. In caz contrar, din ingredientele enumerate se framanta un aluat omogen si elastic. Cat timp sta aluatul la dospit...

Citeste continuarea

Pizza casei

Postat de Ina

Pizza casei

( Cantitatile sunt date pentru doua tavi obisnuite de aragaz ) Mixam ouale cu un praf de sare. Adaugam uleiul, apoi  treptat  si alternand, faina si apa . Cand obtinem compozitia de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.10.2013, 18:11
buna pizza
la 12.10.2013, 18:14
la 12.10.2013, 18:15
Bya ,Cris va multumesc
la 12.10.2013, 18:16
bunnn
la 12.10.2013, 18:17
Lau scump

Vezi toate comentariile (53)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking