Ingrediente
- Ingrediente pentru aluat:
- 400 gr. faina
- 1 ou
- 3 lingurite ulei de floarea soarelui
- sare, dupa gust
- 50 gr. drojdie proaspata
- 1/8 l apa calduta
- Ingrediente pentru umplutura:
- 2 ardei,unul rosu si unul galben
- 300 gr. tomate
- 250 gr.champignon
- 250 gr. sunca
- 2 cepe,una rosie si una alba
- 250 gr. spanac fiert si congelat
- 250 gr. branza Gouda rasa
- 250 gr. Emmentaler
- piper
- oregano
- ierburi de Provence
Mod de preparare
Prepararea aluatului:
Intr-un castron se amesteca faina cu oul,uleiul,sarea,drojdia si apa calduta.
Se framanta bine .
Cand este gata se lasa acoperit cu un prosop ,30 de minute la crescut.
Cuptorul se preincalzeste la 200°.
Tava se unge cu margarina ,untura sau unt.
Prepararea umpluturii:
Ardeiul,ceapa,tomatele si sunca se taie marunt,ciupercile se taie felii.
In tava se intinde aluatul,peste toata suprafata tavii.
Deasupra se pune umplutura peste toata suprafata aluatului.
Branza Gouda si branza Emmentaler se presara peste umplutura.
Peste branza se presara spanacul.
Se da la cuptor ,35 de minute la 200°.
Se serveste calda!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Klaus" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (53)
|