Pizza Klaus

Postat de cris2711 in Pizza
12 Oct 2013 | 4445 vizualizari
Pizza Klaus

Deci titlul va spune ca nu mai este nevoie de introducere:)))stiti cui ii apartine si cine o prepara:P,pofta buna!

Ingrediente

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 400 gr. faina
  • 1 ou
  • 3 lingurite ulei de floarea soarelui
  • sare, dupa gust
  • 50 gr. drojdie proaspata
  • 1/8 l apa calduta
  • Ingrediente pentru umplutura:
  • 2 ardei,unul rosu si unul galben
  • 300 gr. tomate
  • 250 gr.champignon
  • 250 gr. sunca
  • 2 cepe,una rosie si una alba
  • 250 gr. spanac fiert si congelat
  • 250 gr. branza Gouda rasa
  • 250 gr. Emmentaler
  • piper
  • oregano
  • ierburi de Provence

Mod de preparare

Prepararea aluatului:

Intr-un castron se amesteca faina cu oul,uleiul,sarea,drojdia si apa calduta.

Se framanta bine .

Cand este gata se lasa acoperit cu un prosop ,30 de minute la crescut.

Cuptorul se preincalzeste la 200°.

Tava se unge cu margarina ,untura sau unt.

Prepararea umpluturii:

Ardeiul,ceapa,tomatele si sunca se taie marunt,ciupercile se taie felii.

In tava se intinde aluatul,peste toata suprafata tavii.

Deasupra se pune umplutura peste toata suprafata aluatului.

Branza Gouda si branza Emmentaler se presara peste umplutura.

Peste branza se presara spanacul.

Se da la cuptor ,35 de minute la 200°.

Se serveste calda!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Klaus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (53)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pizza cu salam uscat

Postat de Jymy

Pizza cu salam uscat

Se framanta un aluat elastic (din igredientele date) ce se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. (Din aceasta cantitate de aluat, au iesit doua tavi de pizza) Se imparte in doua parti egale...

Citeste continuarea

Pizza cu Blat de Conopida

Postat de BakeUpArtist

Pizza cu Blat de Conopida

Reteta aceasta este pentru o pizza de 28 de cm diametru.  Blat de conopida - Spălați conopida, rupeți buchetele mici și mărunțiți la robotul de bucătărie; - Puneți conopida...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.10.2013, 18:11
buna pizza
la 12.10.2013, 18:14
la 12.10.2013, 18:15
Bya ,Cris va multumesc
la 12.10.2013, 18:16
bunnn
la 12.10.2013, 18:17
Lau scump

Vezi toate comentariile (53)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking